NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

100 persones acudixen a l´assemblea contra el projecte del Mont Sant

La plataforma considera que el projecte d?Inelcom-Montsant, contravé, entre altres, la Llei de Protecció Natural i de la Biodiversitat

 La Plataforma Xàtiva Digna va convocar ahir per la vesprada una assemblea oberta per mostrar el seu rebuig a la construcció d’un museu en la falda del castell de Xàtiva, propietat de l’hotel Montsant. La cita, celebrada a la Casa de Cultura, va congregar a un centenar de persones entre membres de diferents associacions i veïns.

La plataforma considera que el projecte d’Inelcom-Montsant, contravé, entre altres, la Llei de Protecció Natural i de la Biodiversitat; és contrari al Pla Especial de Protecció del paratge i generarà un greu impacte ambiental per la perforació i buit de la muntanya i el gran moviment de terres amb maquinària pesada. Els terrenys, actualment, estan qualificats com a BIC.

Una de les primeres decisions preses fou la recollida de signatures en contra del projecte i la  creació d’una web per analitzar els prejudicis que tindria en la ciutat. De fet ja s’ha llançat una campanya individual des de Change.org que compta ara amb 500 firmants.

A l’acte també va intervenir Joan Pedrola, botànic i professor de la Universitat de València. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.