NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Càritas Gandia arreplega diners venent menjar i productes casolans

El mercadet solidari es repetirà a principis de la tardor

Càritas Gandia ha organitzat un mercadet solidari que ha aprofitat per a arreplegar diners i destinar-los als diferents departaments que en l’actualitat atenen a les persones més necessitades. Els voluntaris han preparat menjar casolà i han venut racions d’arròs, guisats i dolços a preus econòmics i, a la vista de les imatges, l’èxit ha estat total.

Com veuen a les imatges, la varietat és ampla i són moltíssimes les persones que, a més de comprar estos menjars casolans, col·laboren amb la seua aportació ajudant als que més ho necessiten, famílies que en estos moments passen per una situació econòmica delicada i que viuen de la solidaritat dels demés.

Des de Càritas s’anima als que vullguen col·laborar a que es passen per esta entitat, ja que poden oferir-se com a voluntaris i ajudar als demés. La resta, pot participar en el següent mercadet que es celebrarà a principis de tardor.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.