NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

1ª Edició Gala de Turisme Gandia 2017

36 empreses, establiments i institucions premiades

El dimecres 29 de març fou una data assenyalada per al sector turístic de Gandia. L’Ajuntament de Gandia celebrava a l’hotel Bayren RH de la platja, la I Gala del Turisme on es va reconèixer a 36 empreses, establiments i institucions pel seu treball amb la qualitat. Una aposta per l’excel·lència que ja donava l’any passat moltes alegries quan la capital de la Safor batia el rècord al obtindre la millor xifra hotelera de la Comunitat Valenciana durant les quinzenes de juliol i agost. I precisament aquest canvi de model turístic basat en la qualitat ha motivat la celebració d’aquesta gala que va comptar amb l’assistència de 300 persones vinculades al sector empresarial turístic i amb representats de l’Agència Valenciana de Turisme i la Diputació de València. Gala que oferim íntegra a continuació per conèixer a tots els premiats.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.