NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Càritas arreplega diners per als necessitats amb un mercadet

Venen menjar casolà i productes de segona mà

Càritas de Canals ha celebrat una nova edició del mercadet solidari per tal d’arreplegar diners i destinar-los als més necessitats, un mercat que aprofita per a vendre roba i productes diversos, així com menjar casolà elaborat pels voluntaris.

En este mercat trobem de tot i a bon preu, així que els ciutadans poden ajudar al mateix temps que compren productes que els són necessaris.

En l’actualitat, Càritas atén a nombroses famílies en Canals, però no qualsevol pot optar a les seues ajudes, perquè han de presentar documentació que acredite la seua necessitat. Siga com siga, tenen les portes obertes per a que tots aquells que realment estiguen passant per un mal moment, puguen obtenir ajuda.

La solidaritat dels canalins, a la vista de les imatges, és immensa, perquè amb un poc que col·laborem tots, s’aconsegueix l’ajuda necessària per als que ho necessiten.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.