NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Calp es posa a punt per a l´arribada de turistes

Ha obert el consultori metge en Setmana Santa

Als pobles del litoral ja està quasi tot preparat per a rebre als turistes esta Setmana Santa, les primeres vacances de l’any per a molts dels que disfruten de les nostres aigües i el bon oratge. És per això que des del Govern valencià s’estan ultimant els treballs de recuperació de les platges que quedaren malparades pels temporals de desembre i gener, com la de Calp, d’on s’han retirat 150 camions d’algues.

El secretari de l’Agència Valenciana de Turisme ha visitat la platja de Calp per a conèixer l’estat dels treballs de recuperació de les infraestructures turístiques del litoral, unes actuacions que estan pràcticament acabades.

En total, l’Agència Valenciana de Turisme ha invertit 4,3 milions d’euros en recuperar les platges per a que tot estiga a punt per a l’arribada dels turistes, un esforç econòmic al que s’han sumat també els ajuntaments i la Direcció General de Costes depenent del Govern central.

Calp es prepara per a l’arribada dels visitants amb infraestructures i serveis a ple rendiment. Per eixe motiu, manté obert des de dissabte i fins el dia 22 el consultori d’estiu de La Fossa. Altres localitats com Xàbia han fet el mateix. L’horari d’atenció serà ininterromput de dilluns a divendres de 10 a 18 i els dissabtes de 10 a 15. També romandran oberts Dijous i Divendres Sant i el dilluns de Pasqua. Cadascun dels consultoris comptarà amb un equip format per un facultatiu, una infermera i personal de recolzament. A més, els consultoris de Moraira i Els Poblets amplien estos dies el seu horari per tal de fer front a l’augment poblacional que es viu en estes localitats costaneres en Setmana Santa.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.