NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Les obres de l´Avinguda del Tèxtil estaran acabades en 8 mesos

Les obres començaran després de Pasqua

Les obres de la tercera i última fase de la urbanització de l’Avinguda del Tèxtil començaran després de Pasqua i es perllongaran durant huit mesos. Així s’ha explicat en la reunió que l’alcalde de la ciutat, el regidor de Territori i diversos tècnics municipals i de l’empresa que executarà les obres han mantingut amb empreses i comerços de la zona, per tal d’informar-los del pla d’obres i replegar els seus suggeriments per minimitzar les molèsties que puga ocasionar l’actuació.

La intervenció està pressupostada en 1.154.000 euros, dels que 800.000 estan subvencionats per la Diputació de València a través d’un conveni singular, uns diners que permeten poder executar una obra que farà més fluït i segur el trànsit de vehicles a motor i bicicletes.

Entre les actuacions previstes, es contempla la instal·lació d'una nova xarxa d'aigües pluvials i residuals, la substitució de l'enllumenat públic, la pavimentació, l’aigua potable, la senyalització, el mobiliari urbà, la jardineria i el reg. A la reunió s’ha convocat a empresaris i propietaris de naus dels trams compresos entre la rotonda “Colortex” i la del camp municipal de futbol el Clariano, i entre aquest i el carrer de Guerau de Montmajor. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.