NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Xàbia dóna el tret d´eixida a la campanya turística

Les tasques en Serveis i Platges han inclòs la neteja de retirada de canyes i brutícia arrossegada per la mar o la crescuda de rius

Xàbia dóna el tret d’eixida a la campanya turística de Setmana Santa oferint la millor imatge possible després d’un hivern difícil per la successió de temporals. Per tal motiu ha presentat els treballs realitzats a les últimes setmanes des dels departaments de Serveis i Platges, a més del dispositiu de seguretat que farà especial èmfasi en la prevenció d’incendis.

Les tasques en Serveis i Platges han inclòs la neteja de retirada de canyes i brutícia arrossegada per la mar o la crescuda de rius, d’arbres i murs caigut o cendres procedents de l’incendi de la Granadella; l’anivellació de les platges, redistribució de graves o posada a punt dels rentapeus i passarel·les d’accés.

En actuacions de reparacions es destaca la realitzada per Costes al varador de la Caleta i la cala d’Ambolo, la pintura de mobiliari urbà o la substitució de la senyalística turística.  El dispositiu de Creu Roja en la platja de l’Arenal estarà format per equips de tres socorristes, una ambulància i una embarcació i s’oferirà fins al 3 de maig.

L’operatiu de Pasqua, que coordina la Policia Local es reforça amb una patrulla nocturna més, extres per atendre els actes culturals, festius i religiosos i destinarà una patrulla especial per a la vigilància d’incendis i altres comesos com la vigilància marítima.

Protecció Civil també participarà al dispositiu amb dos vehicles permanents per a la vigilància forestals i l’actualització dels 12 panells on cada dia s’informarà del nivell d’alerta.

A més a més, Xàbia oferirà una completa programació cultural i festiva perquè les vacances estiguen plenes de contingut: hi ha fira de pasqua, rutes temàtiques i teatralitzades. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.