NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Trobada d´Escoles en Valencià després de 18 anys

La propera es celebrarà en Guadassuar el 30 d´abril

Fontanars dels Alforins ha acollit una Trobada d’Escoles en Valencià després de 18 anys sense organitzar-se una, ja que la darrera va celebrar-se en 1999, així que la festa ha omplert els carrers d’un poble entregat per complet a acollir centenars de visitants de totes les edats disposats a reivindicar la nostra llengua de manera festiva.

A esta festa del valencià, organitzada per Escola Valenciana amb el recolzament de l’escola del poble, l’Ajuntament, la Mancomunitat i la Diputació de València, acudeixen molts visitants de municipis del voltant que, amb la seua presència, fan més gran si cap este esdeveniment cultural, educatiu i lúdic. És per això que són molts els polítics que no es volen perdre l’oportunitat de compartir esta jornada.

La Diputació de València treballa de valent per a promocionar el valencià i fomentar el seu ús en tots els àmbits, per això iniciatives com les trobades són un veritable impuls al treball diari que fan des del departament corresponent.

El que funciona i molt bé són les Trobades d’Escoles en Valencià. Si s’han perdut la de Fontanars dels Alforins, tenen una nova cita el dia 30 d’abril en Guadassuar.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.