NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

L´Oceanogràfic solta cinc tortugues en la platja de Gandia

Seran seguides via satèl·lit per a conèixer els seus costums

La platja de Gandia ha sigut l’escenari triat pels científics de l’Oceanogràfic per a amollar a cinc tortugues marines amb un dispositiu de seguiment via satèl·lit que els permetrà obtenir informació sobre la vida salvatge per a emprar-la en la conservació de l’espècie. Les tortugues, que van quedar atrapades en les xarxes dels pescadors, han estat recuperant-se a l’Oceanogràfic i ara tornen a la mar.

Els cinc exemplars de l’espècie Caretta Caretta han sigut recuperats als últims mesos al centre de recuperació de l’Oceanogràfic. Les causes d’ingrés més comunes en este centre són la ingesta de plàstics, la col·lisió amb vaixells i la pesca accidental, així que la col·laboració dels pescadors als últims anys ha estat crucial per a l’èxit de la xarxa d’encallaments.

Els cinc animals recuperats han estat acompanyats fins a la voret a de la mar, on ells mateixos han entrat en l’aigua i han trobat el seu camí davant la mirada atenta dels turistes i gandians que han acudit a la platja per a comprovar de primera mà el treball d’estos científics, que han explicat el seu treball als presents.

A partir d’ara comença una nova fase en l’estudi d’estos animals. Seguir el seus passos per a conèixer els seus hàbits és un pas més per ajudar-los.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.