NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La construcció d´una piscina coberta guanya les votacions participatives

Decideix Xàtiva finalitza amb un 15% de participació i amb el projecte de construcció d?una piscina coberta com opció més votada

El projecte de construcció d’una piscina coberta en la Ciutat de l’Esport ha estat el més votat al procés de pressupostos participatius promogut per l’Ajuntament de Xàtiva, conegut com Decideix Xàtiva. Aquesta opció, que compta amb un pressupost de 22.000 euros, ha rebut quasi el 14% dels recolzaments. Finalment han votat 3.643 persones, un 14,46% del cens total, una xifra satisfactòria per a l’equip de govern.

El que està clar és que els veïns de Xàtiva volen piscina coberta, encara que el projecte guanyador és per a estudiar la seua construcció ja que una obra d’aquestes característiques pot ascendir a un milió d’euros.

La segona inversió per la que han apostat els veïns, un 11,89% dels vots és la concernent a la construcció d’un centre cultural i esportiu de Sant Pere al pati del col·legi Attilio Bruschett amb un cost de 125.000 euros; els mateixos diners que costaria la tercera opció amb més recolzament: la primera fase de la creació d’un multicentre social en Abú Masaifa que s’ha quedat a 7 vots de la segona. La partida pressupostària per a les inversions incloses al procés és de 250.000 euros, quantitat que no permetrà sufragar les tres primeres elegides. Tot i així, els responsables municipals asseguren que sí serà possible.

Vora 600 persones han utilitzat els espais de votació i informació habilitats per l’Ajuntament i ha hagut paritat entre homes i dones. Per franges d’edat, el vot ha estat molt repartit.

La quarta classificada ha sigut l’adequació d’un pas de vianants segur en la rotonda entre McDonald’s i Family Cash amb 125.000 euros i la cinquena Xàtiva amb rutes segures i accessibles amb mateix pressupost. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.