NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

600 quilos de menjar per als necessitats

Els xiquets del col·legi del poble participen en una cursa solidària des de fa 4 anys

La cursa solidària de La Llosa de Ranes que s’organitza a través de la Fundació La Caixa en col·laboració amb el col·legi Crist del Miracle i l’Ajuntament ha comptat amb la participació de tots els alumnes del centre educatiu que han aportat, com a mínim, un quilo de menjar no perible que es destina a les famílies més necessitades del poble. Es tracta d’una iniciativa que va nàixer fa quatre anys i que, cada vegada, té més èxit.

L’oficina de La Caixa del poble col·labora de valent aportant el seu granet d’arena, una aposta per la societat que es fa a través de la Fundació La Caixa.

Els xiquets participen ben il·lusionats en esta cursa solidària i, a més, se’ls ensenya a compartir, ser bons companys i amants de l’esport i la vida saludable.

I tant que volen guanyar, per això s’esforcen en ser els primers en arribar a meta, encara que el premi per a tots és el mateix, una borsa amb un esmorzar ben saludable per a compartir entre amics.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.