NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Refugis antiaeris, nou atractiu turístic

Ontinyent recupera la història de la ciutat com a reclam turístic

Esta Setmana Santa ha estat un punt d’inflexió en Ontinyent després de la posada en valor de la Casa Maians i els refugis antiaeris del Regall i Tortosa i Delgado per tal de promocionar la ciutat des del punt de vista turístic. Fa uns dies la diputada de l’àrea, Pilar Moncho, visitava la capital de La Vall d’Albaida per a comprovar de primera mà les últimes actuacions desenvolupades en el municipi en col·laboració amb el Patronat de Turisme de València, una visita que ha valorat molt positivament, ja que s’està treballant de valent per tal de llançar Ontinyent com un atractiu turístic més de la comarca.

La recuperació d’estos espais de memòria històrica compta amb l’ajuda econòmica de la Diputació, que ha invertit 145.000 euros per tal de condicionar-los.

Fa un any es varen obrir les portes del refugi del Regall, que ha rebut 3.000 visites en un any, i ara s’adhereixen altres atractius que fan d’Ontinyent una localització interessant. No de bades tres empreses turístiques s’encarreguen de mostrar el refugi del Regall, que data de l’any 1938.

Ontinyent compta, a més, amb una aula museu sobre la segona República en l’edifici Lluís Vives on es pot rememorar com era un col·legi de l’època, un atractiu més per a tots aquells que volen pegar una ullada enrere i no oblidar-se del nostre passat. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.