NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Recolzament a la reindustrialització

El conseller d?Economia es reuneix amb l?Ajuntament de Canals per a impulsar polítiques de reindustrialització i ocupació

El conseller d’Economia s’ha reunit amb l’alcalde, la corporació municipal i els tècnics de l’Ajuntament de Canals per tal de conèixer les seues necessitats i impulsar polítiques de reindustrialització i ocupació.

Canals compta amb una desocupació preocupant pel que fa a la gent jove. Dos de cada deu no tenen feina i, per eixe motiu, es treballa de valent per tal de crear un teixit empresarial i industrial adequat per a crear llocs d’ocupació.

Però els esforços no van només encaminats a ocupar als més joves, perquè també hi ha milers de persones de mitjana edat desocupades, amb càrregues familiars i en risc d’exclusió social.

En la reunió mantinguda amb els responsables de Canals, el conseller ha recomanat a l’Ajuntament pensar a llarg termini i, per eixe motiu, es fa necessari portar endavant el Pla General d’Ordenació Urbana i el desenvolupament del polígon, per exemple, instal·lant fibra òptica que millore les connexions.

L’any que ve la comarca de La Costera és probable que entre en este programa d’inversions ja que, durant molts anys Canals ha sigut un referent industrial a la comarca de La Costera i ara, amb ajuda de la Generalitat, es pretén fer reviscolar el teixit industrial.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.