NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

´Los pájaros muertos´s´interpretarà amb ballarins locals

El Premi Nacional de Dansa 2013, Marcos Morau, portarà a Ontinyent l?obra ?Los pájaros muertos?

El Premi Nacional de Dansa 2013, l’ontinyentí Marcos Morau, portarà a la capital de La Vall d’Albaida el 30 de setembre i 1 d’octubre l’obra ‘Los pájaros muertos’, amb la companyia La Veronal, però el més interessant és que ballarins de les nostres terres podran participar en l’obra si passen l’audició prevista per al 21 de maig a la Sala Gomis.

En 2013 la ciutat que el va vore nàixer li va retre homenatge i ara ell torna a Ontinyent el seu agraïment amb esta oportunitat única de disfrutar d’una obra que treballa la vida i obra de Picasso contextualitzada en la seua època, mostrant la tradició i l’avantguarda, la reflexió, la llibertat i les contradiccions.

‘Los pájaros muertos’ va ser un projecte encarregat pel Museu Picasso de Barcelona i ha recorregut Brasil, França i Itàlia fins arribar a les nostres terres. La representació tindrà lloc al teatre Echegaray, amb música de l’orquestra simfònica Ad Libitum, nou ballarins de La Veronal i 15 amateurs que es seleccionaran en l’audició. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.