NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Reunió per la Sanitat amb el president Puig

Els alcaldes de Dénia, Ondara, Pego i Pedreguer es reuneixen amb el president de la Generalitat per a treballar la defensa de la sanitat pública a la Marina Alta

Els alcaldes de Dénia, Ondara, Pego i Pedreguer, els representants de la Plataforma per la Sanitat Pública de la Marina Alta, el president de la Generalitat, la consellera de Sanitat i tècnics de l’àrea s’han reunit en València per a tractar les necessitats sanitàries d’esta comarca on, de moment, hi ha prevista una concentració per al 7 de maig.

En la reunió s’ha arribat a l’acord de que el Govern valencià controlarà més intensament a l’empresa encarregada de la gestió a la comarca per tal de que no disminuisca la qualitat del servei, fent complir les condicions del contracte firmat. A més, la Generalitat es compromet a la construcció dels centres de salut de Calp, Dénia i Pedreguer abans de que acabe la legislatura.

Els assistents han acordat reunions periòdiques per tal de mantenir informades a les parts, però serà la setmana que ve quan valoren la convocatòria de concentració del 7 de maig.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.