NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Dia gran de Sant Blai

El Rosari de l´Aurora enceta una jornada dedicada a Sant Blai

El Dilluns de Pasqua es va matinejar i molt a Montaverner per assistir al Rosari de l’Aurora amb motiu de les festes de Sant Blai. Un rosari amb acompanyament de guitarres i bandúrries que ix de la Plaça Major per recorre els carres del poble amb cançons i coples que anuncien que aquest és un dia de festa. Enguany més de 60 persones no es perderen aquest acte que acaba hores després amb la tradicional xocolatada.

Durant l’acte es fan diverses parades com en casa del capità on es troba la imatge de Sant Blai profusament decorada o en casa de l’alferes on poden contemplar la bandera del poble; moment, a més ideal per beure una mistela i menjar coca d’ametla i nous.

Ja per la vesprada, la solemne processó en glòria a Sant Blai faria partícip a tot el poble. Molts fidels amb els seus ciris encesos il·luminaren la nit on la imatge no deixà cap racó de Montaverner per visitar. En finalitzar, tots farien parada en la plaça per gaudir novament del ball de la bandera, l’acte més multitudinari amb un sentit significat.

Després del ball i del soroll  de la pólvora, la imatge entra novament a la seua seu canònica on es proclamen als festers de l’any que ve. Novament fora, tots, veïns i visitants alcen les mirades per gaudir de l’espectacular castell de focs d’artifici, disparat per la pirotècnia Aitana que posaria el fermall d’or a aquestes festes de Sant Blai. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.