NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La Diputació d´Alacant amplia el cementeri de El Verger

L´Ajuntament aporta el 20 per cent del pressupost

La Diputació d’Alacant invertirà 182.000 euros en l’ampliació i rehabilitació del cementeri de El Verger després de l’acord al que s’ha arribat amb l’Ajuntament, que posarà el 20 per cent restant fins els 227.000 euros que costarà el projecte, que s’arrossega des de la legislatura passada. D’esta manera es dóna resposta a les necessitats del poble, al que li s’està quedant menut el cementeri.

Però ací no acaba la participació de la Diputació d’Alacant en el desenvolupament de El Verger, perquè el diputat d’Obres ha aprofitat la seua visita per a comprovar de primera mà com han quedat els carrers re-asfaltats amb l’ajuda de Diputació, on s’han invertit 60.000 euros. A més, ha anunciat que la col·laboració entre ambdues institucions continuarà, havent-se invertit quan acabe la legislatura més de 700.000 euros.

De moment, les obres més imminents començaran en el cementeri on, en tres mesos, es portarà a terme la construcció de nous nínxols, osseres i columbaris, es rehabilitarà la part més vella i es milloraran les instal·lacions.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.