NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Cinc medalles als Jocs d´Hivern per a quatre esportistes de Gandia

Les quatre esquiadores de la Fundació Espurna de Gandia que han acudit als Jocs d?Hiverns d?Àustria han visitat a l?alcaldessa de la capital de La Safor

Les quatre esquiadores de la Fundació Espurna de Gandia que han acudit als Jocs d’Hiverns d’Àustria han visitat a l’alcaldessa de la capital de La Safor per a mostrar-li les medalles aconseguides en la seua participació en les modalitats de 2 quilòmetres, 50 metres i un hectòmetre.

Àngela Cebrián ha aconseguit l’or en la modalitat de dos quilòmetres i això que el temps per a entrenar és justet si tenim en compte que en Gandia no hi ha neu per a esquiar i que, a més, treballa de cuinera.

Bromes apart, l’alcaldessa ha valorat molt positivament el treball que es porta endavant des de la Fundació Espurna i, especialment, per part de l’entrenadora d’estes guanyadores, Amparo Sanfélix, un treball constant que ara obté la seua recompensa ja que, a més de la medalla d’or d’Àngela Cebrián, cal destacar les dues medalles de plata d’Isabel María García, la medalla de plata de Yolanda Boix i la de bronze de Cristina García.

En la recepció oficial, a la que també ha assistit la regidora d’Esports, Lydia Morant, l’alcaldessa s’ha interessat pels triomfs d’estes esportistes i ambaixadores de Gandia, ja que la seua participació en proves fora de les nostres fronteres és motiu d’orgull per a tots.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.