NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Homenatge al mestre del taekwondo

Fernando Arjona és coordinador de l´Escola Municipal de Taekwondo

El poble de l’Olleria va rendir ahir homenatge a Fernando Arjona, Coordinador de l’Escola Municipal de Taekwondo de l’Olleria poc més d’un mes després d’haver rebut la medalla d’or al Mèrit Esportiu 2016 per part de la Federació Espanyola de Taekwondo. El saló de plens de l’Ajuntament s’omplia de familiars, amics i veïns per acompanyar al mestre en altra merescuda distinció, aquesta del seu poble.

L’homenatjat qui va assegurar que és la seua dona qui es mereix més la Medalla d’Or, signaria al llibre d’honor del consistori.

Fernando Arjona Gil porta vinculat al món del taekwondo més de 37 anys, sobreeixint, tant en les seues ensenyances tècniques, com la inculcació dels valors ètics més fonamentals, a més dels llocs de responsabilitat desenvolupada tant en la Federació Valenciana com en l’Espanyola. És tota una institució a nivell nacional.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.