NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

800 persones en les paelles joves

En total, s´han cuinat 78 paelles

Enguany ha faltat el festival Diània però les paelles joves organitzades pel Consell Local de la Joventut d’Ontinyent han estat tot un èxit i quasi 800 persones cuinaren 78 paelles en un dia de festa que també va incloure actuacions musicals a l’aparcament del Campus Universitari. Una cita pasquera que s’ha convertit en una immillorable alternativa d’oci per als joves de la ciutat.

El Consell va aportar la llenya així que els participants se les van enginyar per a no patir ni fam, ni set ni calor duent para-sols i tendals; encara que el principal objectiu fou preparar el plat valencià per excel·lència d’una manera digna, el que es va aconseguir a mitges.

Un ambient festiu gràcies també a la música de la xaranga de l’Agrupació Musical d’Ontinyent que va fer ballar a tots els presents. A partir del I com estem en la capital de la Vall no podia faltar un homenatge als Moros i Cristians. Música de xaranga però també de grups com l’ontinyentí Karma, Inèrcia i X-Fanekaes.

Cada assistent va abonar 2 euros per participar que serviren per pagar part de les despeses de l’activitat i per dedicar-los a les activitats organitzades pel Consell com cursos, tallers i oci. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.