NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Campanya de SOC per a incentivar les compres

Els clients opten a sopars, vinils decoratius i entrades teatrals

L’Associació de Serveis i Comerços d’Ontinyent, coneguda com SOC, premiarà les compres als seus establiments associats amb la campanya “Primavera als carrers d’Ontinyent”, que estarà activa durant els propers dos mesos.

Per a esta campanya s’han creat una sèrie de mapes que es repartiran als 45 establiments associats, on els clients podran col·locar diferents adhesius que es donaran en fer les seues compres. Els primers en omplir cadascuna de les 5 línies tindran un premi, entre els que s’inclouen un sopar per a dues persones, un vinil decoratiu o entrades per a l’actuació de Santi Millan i Javi Sancho del 22 de juny al Teatre Echegaray.

A més, la primera persona en omplir tot el mapa guanyarà el primer premi, que consistirà en un viatge per a tres persones a Madrid amb estància, desplaçament  i entrades per a l’espectacle de “El Rey León”. Esta serà la primera campanya a la que participen els 10 nous establiments associats a SOC, fruit de la fusió amb l’Associació de Comerciants del Llombo.

Esta mateixa setmana començaran a repartir-se els cartells en tots els comerços, així que només cal desitjar-los molta sort.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.