NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Nou camp de futbol-8 en La Puríssima

L´alcalde anuncia per a l´estiu la renovació de la pista d´atletisme

Ontinyent ha presentat el projecte del nou camp de futbol-8 de gespa artificial als camps de la Puríssima, al barri de Sant Rafel, utilitzats regularment per més de 400 esportistes dels 24 equips de l’Escola de Futbol Esport Base Ontinyent. La intervenció, prevista per a l’últim trimestre de l’any, té un cost de 140.000 euros cofinançats a parts iguals entre l’Ajuntament i la Federació Valenciana de futbol, en virtut d’un conveni signat per l’alcalde amb el president de l’entitat el passat mes de gener.

Una col·laboració amb administracions i entitats que està sent molt beneficiosa per a la ciutat en matèria esportiva.

El nou camp permetrà també alternar més partits en competicions com els torneigs disputats en Setmana Santa.

El nou terreny de joc, de 42 d’ample per 60 de longitud, comptarà amb una gespa idèntica a la que es va dotar en 2015 a l’adjacent camp de futbol 11; comptarà amb equipament esportiu i s’ampliarà en una altura la grada existent a la intersecció amb els altres camps.

Les obres es troben ara en període de contractació, a la finalització del qual s’executaran durant un termini estimat de 3 mesos. Altres obres, aquestes ja començades són les referents a la renovació de la pista d’atletisme del Poliesportiu Municipal amb una inversió de 400.000 euros inclosa al conveni signat entre la Diputació de València, l’Ajuntament i la Universitat de València. Es preveu que estiga finalitzada en poc més de dos mesos.

Una actuació que ha obligat a desplaçar-se als tres clubs d’atletisme de la ciutat a altres llocs habilitats per poder entrenar.

La pista d’atletisme es va construir en 1990 i la seua renovació és una demanda històrica. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.