NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Assemblea del Fons Valencià per la Solidaritat

Canals ha sigut el poble amfitrió i ha mostrat als seus membres el llegat dels Borja

Canals va acollir ahir per la vesprada la celebració de la assemblea anual del Fons Valencià per la Solidaritat, on es fa balanç de l’any 2016 i on es plantegen els nous reptes de 2017. El Fons va comptar en 2016 amb un pressupost de 660.000 euros, diners que es dediquen, en un 90 per cent, a projectes de cooperació i educació per al desenvolupament, així com a les emergències internacionals.

Enguany el Fons Valencià per la Solidaritat compleix 25 anys i la junta que es va estrenar en canviar el Govern aposta per incloure nous municipis, captar més ajudes i apostar per la descentralització.

Enguany està previst que es sumen 8 ajuntaments més i que s’incremente el pressupost per tal de lluitar contra les desigualtats i la pobresa.

L’assembla s’ha celebrat en Canals amb l’objectiu de descentralitzar l’organisme amb seu en Xàtiva, de manera que els membres del Fons coneixquen el territori. És per eixe motiu que els assistents han visitat l’oratori i el torreó dels Borja de La Torreta en una visita guiada pel tècnic de Cultura del poble.

En el Fons Valencià per la Solidaritat estan representats tots els grups polítics i les decisions es prenen per unanimitat, mostra de l’actitud col·laboradora dels seus membres.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.