NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

IX Fira de la Solidaritat

Tindrà lloc el dissabte i està prevista la participació de nombroses entitats

La IX “Fira per la Solidaritat” que organitza l’Ajuntament d’Ontinyent a través del Consell Municipal, de Cooperació i Solidaritat, inclourà este dissabte a la Plaça de Sant Domingo una exposició didàctica dels projectes de cooperació municipal subvencionats per l’Ajuntament en 2016 i, a més, les entitats que s’han fet càrrec dels mateixos exposaran durant un màxim de 10 minuts el seu projecte per fer visible el seu treball.

El dissabte a les 10 tindrà lloc la inauguració de la fira i a les 11:30 un taller de batukada del Rotgle animarà a la participació. A més, hi ha previstos tallers de jocs que treballen amb valors. La jornada, on participaran unes 25 entitats, es tancarà amb una activitat de dansa del món a càrrec de l’associació d’equatorians i equatorianes “La dolorosa” d’Ontinyent.

El Consell Municipal de Cooperació i Solidaritat d’Ontinyent es va crear en 1996 per assumir la distribució, regulació i supervisió de les subvencions que l’ Ajuntament d’Ontinyent destina a projectes per a països en vies de desenvolupament. El Consell està format per 11 oenegés, a més dels representants dels grups polítics amb representació municipal. Entre tots, aprovaren l’any passat projectes per valor de 40.000 euros, com la millora de l’aigua potable a Togo, l’accés i disponibilitat d’aliments a famílies en El Salvador, l’accés a un habitatge digne i adaptat a Anantapur, la millora de la salut comunitària en Kigoma, la construcció d’una cuina Escolar en Guatemala, i la construcció i equipament d’un Centre Cultural a la Vall de Logone. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.