NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La Xarxa Joves Marina Alta es presenta a l´IVAJ

Arranca este projecte vertebrador i dinamitzador a la comarca

La Xarxa Joves Marina Alta es va constituir en gener i ahir els representats de l’entitat es reuniren a l’alberg de Moraira amb el secretari general de l’Institut, Jesús Martí; i el delegat provincial de l’ens, Adolfo Carnero; a qui han presentat alguns projectes per a enguany, com la trobada de joves i el pla comarcal de joventut.

Esta reunió ha estat la carta de presentació del nou organisme comarcal als membres de l’IVAJ, una entitat que aprovà els seus estatuts esta mateixa setmana i que ha nascut per tal d’aprofitar les infraestructures administratives de la comarca, així com els recursos de que disposen tots els pobles.

Els responsables de Joventut dels ajuntaments de la Marina Alta traslladaren als membres de l’IVAJ la línia de treball que guiarà aquest primer any de funcionament de la Xarxa, mentre que els representants de l’IVAJ els feren saber els recursos de que disposen per tal de treballar conjuntament, com la possibilitat de formar als tècnics de Joventut dels pobles de la Marina Alta.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.