NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Homenatge als funcionaris jubilats

Xàtiva aprofita la festivitat de Santa Rita per a retre homenatge als funcionaris jubilats l?any passat

Com cada any, l’Ajuntament de Xàtiva ha celebrat la festivitat de Santa Rita declarant la jornada no laborable i destacant la feina dels que es varen jubilar l’any passat, dos fontaners i el Cap de Servei d’Ordenances del consistori, tres homes que han mostrat el seu agraïment públic a la institució per a la que han treballat i als veïns de Xàtiva.

L’acte, senzill i ple de gratitud, ha estat presidit per l’alcalde de Xàtiva, que ha valorat la tasca d’estos tres homes durant els anys que han treballat per a l’Ajuntament i els ha fet entrega de la insígnia de la ciutat de Xàtiva.

Ara toca descansar i disfrutar del temps lliure sense les obligacions de la feina. Una tasca que de segur no serà molt difícil, perquè a la bona vida ú s’acostuma fàcil.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.