NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Gandia acull la presentació del Projecte de Llei de la Memòria Democràtica

A la Comunitat Valenciana s?estima que moriren a mans republicanes i franquistes un total de 11.000 persones

El Museu Arqueològic de Gandia ha acollit la presentació del Projecte de Llei de la Memòria Democràtica i per la Convivència de la Comunitat Valenciana de la mà del director general de Reformes Democràtiques, que ha explicat els pilars bàsics d’una normativa que amplia la Llei de Memòria Històrica.

A la Comunitat Valenciana s’estima que moriren a mans republicanes i franquistes un total de 11.000 persones i, en estos moments, hi ha 300 foses sense identificar. Al cas de Gandia, dos.

Gandia compta amb desenes de refugis de la Guerra Civil que es volen posar en valor per a que els veïns i visitants no obliden el passat de la ciutat. Per això mateix, en setembre s’obrirà al públic el refugi de la Peixateria, anomenat així pel negoci que hi havia en marxa en començar la Guerra Civil.

Veritat, justícia, memòria, reparació i reconeixement de les víctimes són els objectius d’este projecte de Llei de Memòria Democràtica i per la Convivència de la Comunitat Valenciana.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.