NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La nova campanya comercial repartirà 500 euros en premis

L´Olleria enceta una nova campanya comercial amb el sorteig de 5 premis de 100 euros i descomptes del 10 per cent

L’Olleria ha encetat una nova campanya comercial amb el nom ‘La primavera el comerç altera’, una iniciativa a la que s’han adherit 40 comerços que, entre el 29 de maig i el 12 de juny, repartiran participacions per al sorteig de 5 premis de 100 euros. A més, per cada compra que facen, s’acumularan descomptes del 10 per cent per a una segon compra que haurà de realitzar-se abans del 30 de juny.

El sorteig dels 5 premis de 100 euros, a gastar abans del 30 de juny, es farà el dia 16 de juny, de manera que els guanyador podran triar el que vullguen d’entre els comerços participants.

Esta és només una de les nombroses iniciatives que estan portant a terme els comerciants del poble per tal de reviscolar l’economia local i augmentar la fidelitat de la clientela, de manera que l’Associació de Comerciants segueix un calendari de propostes durant tot l’any.

Recorden que si compren a l’Olleria entre el 29 de maig i el 12 de juny poden emportar-se algun dels 5 premis de 100 euros per a consumir en qualsevol dels 40 comerços participants.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.