NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Tavernes aconsegueix cobertura mòbil total

La Generalitat ha instal·lat un sistema per a garantir les comunicacions en moments d´emergència

Tavernes de la Valldigna s’ha adherit a la Xarxa de Comunicacions Mòbils Digitals d’Emergències i Seguretat de la Generalitat Valenciana, garantint així la cobertura dels dispositius mòbils de tots aquells professionals que treballen per la seguretat dels veïns, com els bombers, membres de Protecció Civil, emergències sanitàries i policies locals.

El poble tindrà cobertura en tot el terme municipal, cosa que fins ara no passava, ja que hi ha uns punts calents on les forces de seguretat no estaven en comunicació. Per altra banda, el sistema també permet estar en contacte amb altres municipis de manera que, en cas d’emergència per incendi forestal, per exemple, es puguen coordinar els efectius.

La última ampliació de la xarxa de telecomunicacions ha suposat la instal·lació de 50 noves estacions base arreu de la Comunitat Valenciana i una inversió de 11,2 milions d’euros, un projecte que ha aconseguit oferir cobertura també en l’interior d’edificis per a municipis de més de 20.000 habitants, i millorar la cobertura de la resta mitjançant la selecció de nous emplaçaments estratègics.

Actualment, este sistema permet 1.260 comunicacions de veu i dades al mateix temps i compta amb 9.400 terminals. Cal destacar que la xarxa de Comunicacions Mòbils Digitals d’Emergències i Seguretat de la Generalitat Valenciana està contínuament actualitzant-se per tal de garantir la millor comunicació possible.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.