NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Les platges continentals s´uneixen per a promocionar-se

Els seus problemes comuns i les seues reivindicacions davant les autoritats els fan aliats i, per eixe motiu, es reuniran periòdicament per tal de consensuar actuacions conjuntes i promocionar els seus municipis

El Palau dels Comtes de Cervelló d’Anna ha acollit una reunió en la que han estat presents tots els pobles que compten entre els seus atractius turístics amb platges continentals, paratges d’un gran valor paisatgístic on l’aigua és la protagonista. Els seus problemes comuns i les seues reivindicacions davant les autoritats els fan aliats i, per eixe motiu, es reuniran periòdicament per tal de consensuar actuacions conjuntes i promocionar els seus municipis.

Tots els municipis coincideixen en que són menuts i han de fer front a la burocràcia d’institucions com les Confederacions Hidrogràfiques, de manera que no poden actuar sense el seu consentiment. Això genera grans ajornaments en projectes que permetrien una millora de les condicions dels paratges o una explotació turística dels mateixos.

El secretari autonòmic de l’Agència Valenciana de Turisme ha recolzat amb la seua presència esta jornada de treball en la que s’ha parlat de potenciar el turisme i singularitzar les comarques d’interior, que compten amb zona de bany en el riu Algar al seu pas per Callosa d’En Sarrià; el riu Anna, en la localitat amfitriona d’estes jornades; el riu MIjares en Cirat i en Montanejos; el riu Sellent en Bolbaite, el riu Túria en Gestalgar i en Sot de Chera.

En qualsevol cas, el turisme sembla ser una de les eixides per a estos pobles menuts de l’interior de les nostres terres. Abans desconeguts i ara molt promocionats pels amants del turisme rural i les institucions.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.