NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

´Ontinyent participa´avança tres mesos el seu inici

L´edició d´enguany compta amb una inversió de 500.000 euros

‘Ontinyent Participa’ avança 3 mesos el seu inici, augmenta a 500.000 euros el pressupost inicial i donarà més protagonisme al Consell de Ciutat. Estes són les principals novetats de la cinquena edició del pioner procés participatiu que impulsa el Govern d’Ontinyent.

El calendari del procés de les obres a executar en 2018 comença aquesta mateixa setmana amb l’inici de la fase de presentació de propostes ciutadanes fins el 4 de juliol, a través de la web www.ontinyentparticipa.es o del Registre General de l’Ajuntament. Aquest termini suposa avançar l’inici en quasi tres mesos respecte de l’any passat

Posteriorment hi haurà un període d’informació tècnica (mesos de juliol i agost), amb la novetat de què una volta estiguen els informes que parlen de la viabilitat i el pressupost previst de les actuacions, les propostes passaran pel Consell de Ciutat.

Posteriorment serà torn per a la remissió d’informació i anàlisi dels consells sectorial i el consell de ciutat entre l’11 i el 22 de setembre; i el període de presentació pública dels 10 projectes finalistes i informació a la ciutadania, del 25 de setembre a l’1 d’octubre. Finalment, les votacions es realitzaran del 2 al 6 d’octubre. Enguany es destinaran 500.000 euros als pressupostos participatius.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.