NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Formació contra incendis en les urbanitzacions de Xàbia

L´empresa Medi XXI, encarregada de desenvolupar el Pla Local de Prevenció d´Incendis de Xàbia des de principis d?any, ha portat a terme diverses jornades de formació

L’empresa Medi XXI, encarregada de desenvolupar el Pla Local de Prevenció d’Incendis de Xàbia des de principis d’any, ha portat a terme diverses jornades de formació per a tècnics i ciutadans que viuen a les urbanitzacions d’esta localitat de la Marina Alta. Prevenir és el primer que s’ha de fer però, en cas d’incendi, el primer que s’ha de fer és trucar al 112.

L’evacuació i el confinament serien els dos últims passos d’este pla perfectament orquestrat per tal de lamentar danys personals. En qualsevol cas, Espanya és un dels països punters en extinció d’incendi i cal treballar més en la prevenció per tal d’evitar mals majors.

Al final de la sessió s’ha desenvolupat una part pràctica en la que s’ha ensenyat als veïns de les urbanitzacions a utilitzar l’aigua de la piscina per fer front al foc. En qualsevol cas, hi ha que allunyar els combustibles de les cases per tal d’evitar la propagació.

Les barbacoes estan totalment desaconsellades este estiu i cal tindre molta cura amb les deixalles i els cigarrets.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.