NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Tràfic donarà kits de control d´alcohol i droga als Ajuntaments i la Policia

Oliva acull una Junta de Seguretat presidida pel delegat per tal de treballar per la seguretat dels ciclistes

La Direcció General de Tràfic posarà a disposició dels Ajuntament i Policia Local kits de detecció d’alcohol i drogues per a realitzar controls als seus termes municipals. Esta és la primera i més important conclusió de la reunió de la Junta Extraordinària i Intercomarcal de Seguretat Vial i Protecció a Ciclistes que s’ha celebrat en Oliva, el poble on fa unes setmanes van ser atropellats alguns ciclistes en dos accidents diferents que s’han saldat amb 4 morts. De moment, els ajuntaments que han sol·licitat estos kits són Oliva, Burjassot, Cullera, Sagunto, Meliana, San Antonio de Benageber i La Pobla. Però ací no acaben les mesures que es posaran en marxa per tal d’evitar accidents. El delegat del Govern ha anunciat que es posarà a disposició dels ajuntaments un radar mòbil per a reforçar el control en la N-332 als punts on conflueixen els cotxes que venen de festa amb els ciclistes.

La reunió, que ha estat co-presidida pel Delegat del Govern i l'alcalde d'Oliva, ha comptat amb la participació d'alcaldes de la Safor-Valldigna i la Marina Alta, per on passa la N-332, així com el subdelegat del Govern, la Comandància de l'Agrupació de Tràfic de la Guàrdia Civil, la Demarcació de Carreteres de l'Estat, la Prefectura Provincial de Tràfic i el Vicepresident de la Federació de Ciclisme de la Comunitat de Valenciana, que ha destacat la importància d’acatar les normes, tant per part dels ciclistes com dels conductors.

Per tal d’evitar accidents, a partir d’ara es vigilaran els punts amb major accidentalitat, sobretot a l’accés sud a Oliva.

De fet, tots els caps de setmana es realitzen en esta zona fins a quatre controls de la Guàrdia Civil des de la matinada fins a primera hora del matí. A més, s’està treballant per tal d’aconseguir rutes segures per als ciclistes, la qual cosa suposarà la senyalització de noves rutes, la limitació de velocitat en dies i hores concrets i l’impuls de les vies verdes i pecuàries. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.