NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El Govern fa balanç a meitat de legislatura

El Govern d´Ontinyent fa balanç de dos anys de legislatura amb el 80% del programa electoral executat o en vies d´execució

El Govern d’Ontinyent arriba a la meitat de la legislatura amb el 80% del seu programa electoral executat o en vies d’execució. Del balanç d’aquests dos anys, destaca els 4 milions d’inversions de Diputació i els projectes desbloquejats per la Generalitat.

L’eficiència en la gestió ha promogut la reducció del deute a la meitat en 6 anys i registrar superàvits, tot sense pujar taxes i fins i tot baixant l’IBI un 10%.

Quant a l’impuls de l’activitat econòmica, l’alcalde repassava les diferents accions emmarcades al III Pla de Reactivació Econòmica i Foment de l’Ocupació; els plans locals han donat treball a més de 100 persones en 2 anys. Ontinyent és també un govern inversor amb 7 milions d’euros invertits en total.

En matèria de participació s’han creat nous consells i en educació, Ontinyent es consolida com ciutat universitària amb l’imminent estrena del nou grau d’infermeria.

D’inversions d’altres administracions destaquen els 4 milions provinents de Diputació en obres com les de l’Avinguda del Tèxtil, la pista d’atletisme, PPOS, fons de Cooperació o refugis antiaeris. De Generalitat destaquen no només les ajudes econòmiques sinó el desbloqueig de nombrosos projectes com el de l’Hospital, la Residència de Discapacitats o la rotonda de Torrefiel.

Per al que queda de legislatura, l’alcalde anunciava per a la primera quinzena de juliol, la convocatòria del primer Ple de l’Estat de la Ciutat on tots els portaveus polítics debatran sobre la gestió municipal. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.