NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Love of lesbian, Chenoa, Txarango, Aspencat i Music has no limits per a la Fira

Seguint la línia marcada en aquesta legislatura, l?espectacle d?inauguració tindrà sabor local

La Fira d’Agost de Xàtiva ja té tancada tota la programació d’espectacles al Camp Murta; la seua majoria gratuïts. Love of Lesbian, Chenoa, Txarango, Aspencat i “Music has no limits”, grups i artistes punters actuaran al principal espai escènic de les nits de fira.

Seguint la línia marcada en aquesta legislatura, l’espectacle d’inauguració tindrà sabor local. El 14 d’agost es representarà una nova versió escènica reduïda de la cantata “Ibn Yubair de Medina Xateba. 800 aniversari”, obra dels xativins Miquel Juan i Vicent Soriano amb una duració d’uns 45 minuts i 120 persones damunt de l’escenari.

Per al dia 15 actuarà la televisiva Chenoa amb la seua gira “Soy humana”. El dia 16 es reserva per al tradicional sopar de jubilats amb orquestra i el 17 es dedica al públic més jove, amb les actuacions de Txarango, Aspencat i Tremenda Jauría.

El dia 18 es podran escoltar les millors bandes sonores de la història del cinema, amb el concert simfònic de la Universal Symphony Orchestra, dirigida per José Colomina. Per al 19 està previst el concert semifinal de “Sona la Dipu” amb Love of Lesbian, una de les bandes més respectades del panorama nacional. El seu últim treball “El poeta Halley” va ser disc d’or després de vendre més de 200.000 còpies.

Finalment, el dia 20, la Murta alberga l’espectacle “Music has no limits”, un viatge de grans èxits de la història, con hits de Michael Jackson, U2, David Guetta, Guns N’Roses o Queen en directe.

L’alcalde també va anunciar que per primera vegada en aquesta legislatura hi ha tres candidates a Reina de la Fira. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.