NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Benissa s´ompli de festa amb Sant Joan i els Moros i Cristians

Les festes dels moros i cristians arrancaran el 24 de juny amb actes previs com la concentració dels festers en la Plaça Jaume

Benissa ha donat a conèixer el seu carregat programa de festes per a aquest estiu. La primera d’elles serà la Nit de Sant Joan del proper 23 de juny però les més importants tindran lloc del dijous 29 de juny fins al 3 de juliol amb els Moros i Cristians. La localitat tindrà festa pràcticament tots els caps de setmana de la mà dels diferents barris.

Les festes dels moros i cristians arrancaran ja el 24 de juny amb actes previs com la concentració dels festers en la Plaça Jaume i posterior sopar de germandat.

El 29 hi haurà concert de música festera i el divendres 30 ja tindran lloc els actes més importants com la presentació dels càrrecs. Enguany els capitans formen part de les filaes Berbers, bàndol moro i Llauradors, bàndol cristià.

El dissabte 1 de juliol serà el dia gran: pel matí, visita al cementeri per homenatjar als festers difunts; per la vesprada a partir de les 19,30 hores, entrada de bandes de música i a les vuit, seguint el recorregut habitual, des del carrer València fins el final del Carrer Nou, tindrà lloc la Gran Entrada de les sis filaes mores i cinc cristianes. El diumenge 2 estarà dedicat al patró Sant Pere Apòstol.

Des de l’ajuntament s’ha demanat als festers que les disfresses respecten la igualtat i s’eviten tot tipus de missatge sexista o racista. Així mateix es tornarà a repetir la iniciativa que s’encetava en la Puríssima i es repartiran vasos reciclables i es premiarà als festers més respectuosos amb el reciclatge de vidre. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.