NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Una veïna de La Llosa s´emporta els 1.000 euros del cartró de maig

Este cartró aprofita als festers per a recaptar diners

Una veïna de La Llosa de Ranes, Ana Cucarella, s’ha emportat el premi gros del sorteig del mes de maig del cartró de festes de Canals, un xec de 1.000 euros que, segons diu, es gastarà en un viatge per a tota la família este estiu.

El cartró de Canals, que aprofita als festers per a recollir diners  per a Sant Antoni, ha repartit també dos tiquets per al sopar de gala i una capa de Michael Kors per gentilesa de Pilar Muñoz.

El proper mes de juny es celebra el Mig Any Fester en Canals i els protagonistes d’enguany ja estan ultimant tots els preparatius que, com mana la tradició, inclouen sopar de germanor. D’esta manera van animant a la població per a que participe.

De moment, els festers animen a tots amb un vítol a Sant Antoni, un dels ingredients més representatius de la festa que cada any es celebra al mes de gener.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.