NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El cementeri estrena vehicle elèctric

Porta plataforma elevadora portafèretres per a facilitar la tasca dels treballadors

L’Ajuntament d’Ontinyent ha adquirit un nou vehicle elèctric, dotat amb plataforma elevadora portafèretres, adaptat a les necessitats del cementeri municipal. El nou vehicle, que ha suposat una inversió de 50.000 euros, millorarà la qualitat del servei que presta l’Ajuntament i les condicions de treball dels funcionaris.

Aquest vehicle, abans d’arribar a Ontinyent, va estar exposat per l’empresa fabricant a la fira Funermostra, està homologat i totalment adaptat a les característiques de la instal·lació municipal: compta amb estabilitzadors hidràulics, inclinòmetre, una plataforma giratòria en 180º amb una superfície de treball de quasi 3m2 o pantògraf amb elevador hidràulic.

La seua compra és una nova mostra del treball conjunt entre les diferents regidories. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.