NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Miguel Gandia dissenya el cartell de festes de Sant Cristòfol

Javier Penadés ha presentat el programa de festes

L’Associació de Sant Cristòfol d’Ontinyent ha presentat el programa i el cartell dissenyat per Miguel Gandia per a donar a conèixer les festes que es celebraran el 8 de juliol, dia del patró dels conductors. Es tracta d’una iniciativa que dóna el tret d’eixida a unes festes en les que tots estan convidats a participar.

El cartell d’enguany fa referència a la tradició del patronatge a través d’un treball digital on el color i la perspectiva són molt importants.

L’acte, en el que han estat presents representants del Govern local i eclesiàstics, ha aprofitar per a fer entrega dels primers exemplars del programa de festes (07:19). Javier Penadés, home vinculat a la festa des de fa anys, ha estat l’encarregat de presentar el programa.

Una matinal infantil, el trasllat de la imatge de Sant Cristòfol des de l’església de Sant Miquel fins la Plaça del Barranquet, una missa i un dinar de germanor completaran el programa d’activitats d’una festa molt arrelada en Ontinyent.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.