NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Teulada-Moraira estrena l´escola d´estiu amb jocs i esports

Es desenvoluparà als mesos de juliol i agost

Teulada Moraira ha presentat la seua Escola d’Estiu que tindrà lloc els mesos de juliol i agost, divisible en quinzenes, de dilluns a divendres de 9 a 14 hores. Es podran elegir entre dues modalitats; opció A-Esportiva dirigida als xiquets d’entre 5 a 16 anys i la B-Lúdica, de 3 a 16 anys.

Per a la modalitat esportiva, el punt de trobada serà el pavelló Municipal de Teulada i les instal·lacions La Sort de Moraira. Inclou multitud d’esports, jocs tradicionals i excursions setmanals.

En l’opció lúdica, els alumnes estudiaran matèries com matemàtiques, anglès, geografia i història, alimentació, teatre, manualitats, cuina, jocs musicals, esportius i aquàtics i també hi hauran excursions. La ràtio serà d’un monitor per  15 alumnes.

El preu base és de 110 euros al mes i de 120 a partir del 23 de juny.

Les matrícules es poden realitzar dilluns i divendres de 9 a 11 a l’Espai la Senieta de Moraira i el Hall del saló d’actes de l’Ajuntament i els dilluns i dimecres, de 18 a 19 hores al camp de futbol de Teulada. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.