NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Mundial de Supermoto

Chareyre i Ford Dunn, s'imposen a les categories màximes

Un any més el Moto Club Ciutat d’Albaida ha realitzat un treball excepcional en l’organització de la primera prova del Campionat del Món de Supermotot i la segona de l’Europeu categoria S4 on Jorge Climent, pilot del motoclub quedava segona. Durant tot el cap de setmana, el públic ha gaudit de la destresa dels mes de 60 pilots participants, si compten també als de Minimotard. Les instal·lacions del Complex del Motor han lluït la seua millor cara i el públic ha omplert les grades malgrat la calor regnant. Thomas Chayerer i Ford Dunn han sigut els millors.

El dissabte fou moment de lliures, cronometrats i primera mànega de Minimotard i ahir de carreres fortes. En la primera mànega de S1GP, Chareyre dominaria totes les voltes tenint la pressió de Markus Class, que no es faria amb ell. Tercer s’ha classificat Diego Monticelli. David Giménez, que eixa com millor espanyol, es queia, perdent totes les opcions de lluitar pels màxims punts. En la segona, Thomas repetia victòria mentre que Lukas Hoellbacher i Markus Class serien els encarregats de fer el duel pel segon lloc que s’emportaria Lukas. En la tercera i definitiva, on els 9 primers han eixit amb graella invertida, Marc-Reiner Schmidt es feia amb la primera posició; Thomas Chareyre acabaria segon i Diego Monticelli, tercer. En el pòdium han estat Thomas Chareyre, que es marxa líder de S1GP, Marc-Reiner Schmidt i Lukas Hoellbacher.

En S4, Sergio Muñoz ha liderat des del principi fins el final en la primera mànega. Steward Garcia amb una bona eixida es posava segon però tant Jorge Climent com Anthonyt Ford Dunn l’han passat. En la segona, Sergio, ha anat primer en tots els girs i altra vegada Climent i Ford Dunn donarien espectacle per darrere, sent segon finalment, Ford Dunn. Després de les verificacions tècniques, Segio ha sigut sancionat; motiu pel qual, Anthony pujava al primer escaló del pòdium, Jorge al segon i el propi Sergio, al tercer.

En S1GP el millor espanyol ha sigut David Giménez i en S4 Jorge Climent, encara que Ford Dunn té llicència valenciana.

En Minimotard, per categories, els millors han sigut Roberto García, Marcos Uriarte i Monika Sánchez en SM150; Brian Uriarte, Xabi Zurutuza i Alberto Fernández en SM65 i Alexis Rodríguez, Richard Lozoya i Lucas Cañizares en SM85. Com a s’ha comentat, destaquem la nombrosa presència d’autoritats en la cerimònia d’entrega de trofeus. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.