NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Visita al nou Centre Social Municipal

Projecte rescatat de l'any 2012

La vicepresidenta de la Diputació de València, Mª Josep Amigó ha visitat Xeresa per comprovar de primera mà les diferents intervencions executades amb fons provincials. De tots ells destaca el Centre Social Municipal que ha estat possible amb un conveni de col·laboració signat conjuntament amb la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives. Ací la Diputació ha invertit 29.000 euros per fer més ampli i condicionar aquest immoble de titularitat pública, pendent des de l’any 2012.

En total en aquesta legislatura, el consistori de Xeresa ha rebut 456.369 euros, entre els que es compten per al present exercici 2017 amb 101.500 euros corresponents al Pla de Serveis i Obres Municipals, SOM,  antes denominat PPOS i altres 43.376 euros relatius al Fons de Cooperació Municipal. Amb aquests recursos de la Diputació s’ha procedit a la millora de l’Estació i el camí de la Via o a la finalització de l’alberg municipal de l’Avinguda del Mar.

A més, la vicepresidenta ha reivindicat l’autonomia municipal a l’hora de definir quines actuacions resulten prioritàries.

Pel que fa al Centre Social les millores han inclòs la substitució del paviment, rehabilitació del saló principal, ampliació de l’immoble en 72 m2, tancament de la terrassa i habilitar una sala annexa per a incrementar l’aforament de l’edifici. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.