NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Tavernes ubicarà huit embornals de CO2 per a evitar polució

Pretén reduir les emissions de gasos d?efecte hivernacle, prevenir incendis forestals, millorar la planificació i gestió forestal i donar valor als espais naturals i urbans degradats

L’Ajuntament de Tavernes de La Valldigna, juntament amb l’empresa local Alpesa i Procelanosa, instal·larà embornals de CO2 per tal de reduir les emissions de gasos d’efecte hivernacle, prevenir incendis forestals, millorar la planificació i gestió forestal i donar valor als espais naturals i urbans degradats. D’esta manera, es pretén recuperar àrees forestals de la xarxa Natura 2000 i altres espais naturals i urbans.

En total, s’actuarà en huit zones, entre elles la muntanya l’Ombria, zona on fins fa uns anys existia un abocador de fem. També s’actuarà en l’Ullal Gran, on actualment es desenvolupa un projecte entre Diputació i Ajuntament per a recuperar-lo i instal·lar-hi un observatori d’ocells. Les Creus, muntanya que va patir un incendi no fa molt, també és un espai a recuperar; així com el Parc del Llac, el Parc del Nord, el del Molló i el dels Vents. Per últim, el projecte es desenvoluparà també als 2,5 kilòmetres de dunes protegides per la Unió Europea.

En total, el projecte actuarà sobre una superfície de més de dos milions de metres quadrats i s’ha calculat una absorció de vora 141.000 tones de CO2 en un període de 40 anys.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.