NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El PP assegura que el Govern tripartit està trencat

En pocs dies, el PP ha reforçat la seua presència en Xàtiva amb diferents compareixences públiques

En pocs dies, el PP ha reforçat la seua presència en Xàtiva amb diferents compareixences públiques. Ahir, el partit feia balanç de l’equador de la legislatura amb la portaveu municipal, Mª José Pla que va estar acompanyada per la diputada nacional Elena Bastidas, la portaveu de la diputació Carmen Contelles i el diputat provincial, president comarcal i alcalde la Llosa de Ranes, Evarist Aznar. La portaveu local va dibuixar un escenari de mala gestió i descoordinació absoluta en l’Ajuntament per la lluita interna dels tres socis de govern.

Pla també va qüestionar la transparència i participació pregonada pel govern municipal; va recordar la denúncia dels simpatitzants del partit que aparegueren a les fotocòpies de l’Ajuntament i va acusar al tripartit de manipular i mentir sobre el deute heretat mitjançant una auditoria feta per un regidor.

La portaveu tampoc s’oblidaria del controvertits canvis en la contracta de l’ORA que ha generat 1.300 denúncies als últims tres mesos front a les 300 de l’any anterior i va emfatitzar els 350.000 euros perduts en plans d’ocupació. Seguidament Evarist Aznar centraria la seua intervenció en dos punts: la Mancomunitat que a hores d’ara compta amb un president de forma irregular i la mala gestió en el tema tributari depenent de Diputació.

Per a la portaveu del partit en la Diputació, la gestió de l’ens provincial es defineix en tres paraules: sectarisme, incoherència i col·lapse.

Ahir també la síndica del Grup Popular en les Corts, Isabel Bonig acudia al Centre d’Educació Especial Pla de la Mesquita de Xàtiva per criticar la política educativa del Consell ja que l’esmena de dotar de 150.000 euros per a la construcció del nou centre fou rebutjada, fet al que també faria referència Elena Bastidas.

El dilluns fou el delegat del Govern, Juan Carlos Moragues, qui elegia Xàtiva per a presentar la nova campanya d’ajuda alimentària de Creu Roja. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.