NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Sis famílies de Tavernes acullen a xiquets sahrauís

El programa ´Vacances en pau´permet a estos xiquets disfrutar de les nostres comoditats i aprendre divertint-se

Famílies  de Tavernes de la Valldigna, amb la col·laboració de l’Ajuntament del municipi, acullen per segon estiu consecutiu a xiquets sahrauís. Gràcies a aquesta iniciativa s’ofereix als menuts que habitualment viuen als campaments de Tinduf la possibilitat de disfrutar de vacances d’estiu en famílies acollidores de la Comunitat Valenciana amb el programa ‘Vacances en pau’.

Aquest any han arribat un total de 6 xiquets i xiquetes. Alguns ja coneixen el lloc i les famílies, i altres visiten Tavernes per primera vegada. Podran gaudir d’activitats de tot tipus, des de jocs lúdics i divertits fins a rutes culturals.

La tasca realitzada per l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna és realment important, però més ho és la de les famílies acollidores que ajuden als menuts i menudes sahrauís a conèixer i viure en un entorn adequat a les seues necessitats.

Es dona d’aquesta forma l’oportunitat de créixer, no sols als joves africans, sinó també a totes les famílies que els donen la benvolguda en les seues cases, sent aquesta una experiència gratificant per ambdues parts.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.