NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Oliva acull la Mesa de Les Corts Valencianes

La Mesa de les Corts es reuneix a Oliva per a tractar la circumval?lació del municipi i la línia de tren de la costa

La Mesa de les Corts s’ha reunit en Oliva per a tractar dos temes ben importants per a la població de la Safor i la Marina Alta. Per una banda, la circumval·lació del municipi d’Oliva, necessària no sols per als propis habitants, sinó també per als turistes que visiten la zona. També s’ha tornat a reivindicar l’execució  del Tren de la Costa que arribe a Oliva i Dénia, una qüestió reclamada des de fa dècades. El president de les Corts, Enric Morera, ha viatjat a Gandia amb el tren per tal de reivindicar la necessitat d’aquest projecte.

Els municipis valencians precisen la seua comunicació amb les Corts per a tenir una major connectivitat i poder tractar tot tipus d’assumptes. D’aquesta forma, s’agilitzaria la resolució de cada problema i s’augmentarien el nombre de propostes necessàries per a la societat.

El propòsit de les Corts és que es puga arribar a un consens i que les propostes que es llancen des de cada municipi i ciutat de la Comunitat Valenciana es valoren i s’estudien per a poder donar solucions dins de les seues possibilitats.

La complicació per a desplaçar-se arreu de la costa des del final de la província de Valencia fins a la ciutat d’Alacant és un problema encara vigent després de molts anys. Açò provoca la impossibilitat de moure’s amb transport públic i augmenta la mobilitat amb vehicles propis, el que suma cada vegada més el nivell de contaminació.

L’alliberament del peatge de l’AP-7 per a poder desviar el trànsit per aquesta via és una ferma proposta necessària per evitar que tot tipus de vehicles creuen Oliva i, d’aquesta forma, evitar accidents i l’augment de contaminació. També es reduiria en gran part el nivell de contaminació i els problemes per a traslladar-se amb el Tren de la Costa. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.