NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La consellera de Medi Ambient participa als ´Diàlegs d´estiu´

Són xerrades organitzades per la Generalitat Valenciana per tal d´apropar a la ciutadania la gestió dels polítics

La consellera de Medi Ambient, Elena Cebrián, ha visitat Xàtiva per a participar en els anomenats ‘Diàlegs d’estiu’, un fòrum que pretén donar a conèixer el treball del Govern de la Generalitat Valenciana a peu de carrer, acudint als pobles de tota la Comunitat per tal d’explicar a la ciutadania el que s’ha fet en esta legislatura i atendre als seus requeriments i dubtes.

Cebrián ha fet balanç de les polítiques desenvolupades en l’àrea de medi ambient, agricultura, canvi climàtic i desenvolupament rural, unes actuacions amples i transversals que ha valorat l’alcalde de manera molt positiva.

L’acte ha comptat amb l’actuació de Pep Gimeno ‘Botifarra’, que ha fet riure a tots amb les dites de les nostres terres relacionades amb la climatologia, l’agricultura i els costums.

En acabant, la consellera d’Agricultura ha fet un breu balanç de les actuacions de la seua àrea de Govern i ha deixat temps per a les preguntes dels assistents.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.