NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Compromís promou el #tractejust per a la Comunitat Valenciana

La campanya pretén fer força davant el Govern central per a garantir un major finançament per a la Comunitat

Compromís ha donat a conèixer la seua campanya ‘Tracte just’ als empresaris de Coeval en Ontinyent, una iniciativa que ha posat en marxa a tota la Comunitat Valenciana perquè la gent prenga consciència de la doble discriminació que pateixen els valencians per part del Govern central ja que, d’una banda, som l’autonomia pitjor finançada i, d’altra, som el territori que menys inversions rep de tot l’estat.

En acabar la reunió, COEVAL ha reclamat a Compromís que actúe com a interlocutor amb el Govern autonòmic i central. A més, han acordat que Compromís organitze unes jornades periòdiques de treball amb diferents representants econòmics comarcals a fi de detectar les seues necessitats i treballar perquè se’ls done solució.

Segons Compromís, la Comunitat Valenciana representa l'11% de la població i el 10% del Producte Interior Brut estatal però, en canvi, sols rebem el 3,5% d'inversió.

Ferri ha fet història de les reivindicacions i de les mocions acordades de forma unànime a les Corts Valencianes, unes actuacions que en acabant han acabant traint els membres de Ciudadanos i el PP.

A la vista de la falta d’actuacions per part del Govern central, sindicats i patronal s’han unit per a plantejar manifestacions coincidint amb la celebració del 9 d’octubre, una convocatòria que Compromís recolza al cent per cent.

Pel que fa a les actuacions de Compromís en Ontinyent, a l’últim plenari es va aprovar, amb els vots en contra de PP i Ciutadans, la seua iniciativa sobre ‘Tracte Just’ que inclou mocions, la penjada d’una pancarta al balcó de l’Ajuntament, i xarrades informatives sobre infra-finançament i mobilitzacions. És per això que la portaveu de Compromís per Ontinyent ha reclamat a l’equip de Govern que convoque el més prompte possible una reunió per calendaritzar les mobilitzacions que es posaran en marxa des del consistori.

Amb esta iniciativa, Compromís pretén unir forces per tal d’aconseguir tots junts, sense diferències polítiques, un finançament autonòmic més just per part del Govern central.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.