NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Voluntaris de Creu Roja Gandia ajuden a banyar-se als discapacitats

Els arrepleguen a les seues cases i els porten amb un vehicle adaptat fins la platja

A partir d’aquesta setmana, Gandia disposa d’un nou servei a la seua platja dirigit a les persones amb mobilitat reduïda que ha estat possible gràcies a la col·laboració entre l’Ajuntament, Creu Roja i Caixa Popular. La mesura permet que aquestes persones puguen acostar-se a la platja a prendre el bany. Els voluntaris de Creu Roja són els encarregats de recollir-les als seus habitatges i acompanyar-los amb un vehicle adaptat. Aquesta és la novetat, el trasllat fins la platja, ja que Gandia ja compta amb tres punts de banys adaptat, a les Illes Canàries, Astúries i davant de l’hotel Tres Anclas que estan oberts des de l’1 de juny fins al 30 de setembre.

El president de Creu Roja Gandia agraïa la col·laboració de Caixa Popular en aquest conveni de tres anys de durada.

El servei es realitza de dilluns a diumenge en horari d’11 a 14 hores i els interessats han de posar-se en contacte amb la Creu Roja telefonant al 962 873 861o posant-se en contacte amb el departament de Serveis Socials del consistori.

L’any passat van ser 1374 persones les que  van utilitzar el servei de bany adaptat a la platja de Gandia. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.