NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Gandia rep 375.000 euros per als nous serveis socials

La Generalitat Valenciana pretén augmentar el número de treballadors socials en tots els municipis

L’Ajuntament de Gandia rebrà 375.000 euros destinats a personal de l’àrea de serveis socials. La Generalitat Valenciana augmenta la inversió per al nou model implantat en diferents pobles de La Safor. Amb l’ajuda generada pel Govern valencià s’aconseguirà incrementar el número de professionals en 87 més. La Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives i la Diputació de Valencia treballen conjuntament en un nou model dissenyat per la Conselleria que passa de 940.000 euros en 2016 a 2.312.000 euros que ja hi ha recollits per aquest any.

L’objectiu principal és augmentar el personal i que entre 2017 i 2019 tots els municipis de la Comunitat Valenciana disposen d’un treballador social, un educador social, un psicòleg, un assessor jurídic i un administratiu. Es vol aconseguir que els ràtios de professionals per habitant de La Safor passen d’un per cada 6.800 habitants a un per cada 3.300 habitants.

Aquest any tots els municipis de La Safor rebran un augment del finançament destinat a millorar els serveis socials. En el cas d’Oliva i Tavernes de la Valldigna, obtindran un 200 per cent més que el passat 2016. A La Marina Alta, el municipi de Xàbia també rebrà una subvenció de 360.000 euros provinent de la Generalitat per a reforçar el seu treball en aquest sector, contractant dos treballadors socials, dos educadors, un psicòleg i dues persones administratives. Aquest model ajudarà a generar nous llocs de treball per a moltes persones, però l’objectiu és millorar l’atenció a les persones que necessiten d’aquests serveis.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.